Vi hjälper dig. Att leva ditt liv, på ditt sätt

Varje dag,
individ för individ

Vi vill göra skillnad för dem som behöver oss

Varje dag, individ för individ. Fundamentet för att uppnå det vilar på respekt, tro och glädje.

Våra grundvalar bär vi med oss i alla våra kontakter oavsett om det gäller våra kunder, kollegor, myndighetskontakter eller andra intressenter i vårt samhälle. Vi ska respektera kundens önskemål och behov, kollegornas kompetens och utmaningar samt samhällets intentioner med insatsen personlig assistans.

Vi ska tro på kundens förmågor, möjligheter och strävanden samt på våra kollegor i utvecklingen av deras profession och person. Om vi dessutom möter varandra med glädje blir mötet lyckat.

Grundandet av hjelpa

Hjelpa startades för att vi tillsammans ville förnya assistansbranschen, göra saker på rätt sätt, och på ett bättre och nyare sätt. Under en tid när assistansbranschen är i gungning på grund av indragna tillstånd och instabil ekonomi kände vi att det behövs ett alternativ som sätter kompetens, kvalitet och kundens trygghet i första rummet.

Tillsammans med de vassaste individerna i branschen vill vi reformera den personliga assistansen. Vi vill visa att kompetens och kvalitet i kombination med respekt, tro och glädje gör skillnad. För varje individ och för samhället i stort. Vill du också vara med i det bygget?

Hör av dig

Är du intresserad av vad vi kan erbjuda dig? Ring oss gärna på 010-280 40 33 så kan vi berätta mer. Föredrar du att skriva, använd gärna formuläret så hör vi av oss till dig.