Fokus på dig

Vår idé

Ditt liv ska fungera som du vill. Därför finns vi!

Ditt kundteam

Ditt team finns där för dig

Teamet består av dina assistenter, teamchefen, jurist och kvalitetsansvarig. Dina assistenter och din teamchef är de som känner dig bäst medan juristen och kvalitetsansvarig är specialiststöd som finns när du behöver det.

Det praktiska löser vi!

Rekrytering

Assistenterna är de viktigaste personerna i din vardag. Därför är vi noggranna med att lyssna på dina önskemål och vara tydliga i vår urvalsprocess så att du får hjälp av rätt person. Samtidigt som våra anställda får en attraktiv och närvarande arbetsgivare.

Utbildning

Kvaliteten och kompetensen hos våra medarbetare är avgörande för vår kvalitet som bolag. Därför är utbildning, handledning och närvaro väsentliga delar i vårt erbjudande och arbete.

Myndighets­kontakter

Vi hjälper dig med med alla myndighets­kontakter. Hjälpen kan vara allt från att vi är ett bollplank till att vi är ditt ombud i kontakten med exempelvis Försäkringskassan eller med kommunen där du bor.

Juridisk hjälp

Våra jurister tillhör branschens absolut bästa och mest erfarna. De är en trygghet för dig under juridiska processer rörande ditt befintliga beslut eller om vi hjälper dig att ansöka om ett nytt.

Uppföljning

Vi planerar utförandet av din assistans noga och följer upp med dig eller någon anhörig löpande genom telefon­samtal, mail och möten – såväl digitala som fysiska. På så vis säkerställer vi kvaliteten på din assistans.

Administration

Självklart tar vi hand om all annan administration såsom arbetsmiljöfrågor, utvecklingssamtal, redovisning, dokumentation etc.

Kvalitet – för din säkerhet

Vi på hjelpa har som huvudsakliga uppgift att säkerställa en kvalitativ assistans utformad efter ditt behov. Naturligtvis har vi tillstånd att bedriva personlig assistans, följer regelverket och är anslutna till kollektivavtal. Med hjelpa kan du vara säker på en kvalitativ assistans rakt igenom.

Hör av dig

Är du intresserad av vad vi kan erbjuda dig? Ring oss gärna på 010-280 40 33 så kan vi berätta mer. Föredrar du att skriva, använd gärna formuläret så hör vi av oss till dig.