Vägen framåt börjar här

Så funkar det

Bli kund

Vad kul att du är intresserad av vad vi kan erbjuda dig. Vi har en tydlig process som vi hjälper dig igenom, oavsett om du vill byta anordnare eller ansöka om assistans.

Byta
anordnare

Har du redan ett beslut om personlig assistans och vill att hjelpa tar hand om utförandet? Det glädjer oss! Att byta anordnare är enkelt och vi hjälper dig med hela övergången. Vi behöver bara (1) upprätta underlag för byte av anordnare och (2) planera för en riktigt bra start hos hjelpa tillsammans med dig.

Ansöka om
assistans

Funderar du på att ansöka om assistans? Då har du hittat rätt! Våra jurister har många års erfarenhet av rättsområdet och med vår kompetens samt erfarenhet ser vi till att du får rätt beslut utifrån gällande lagstiftning. Processen är helt kostnadsfri för dig.

4 enkla steg

Ta kontakt med oss så hjälper vi dig direkt

Oavsett om du vill byta anordnare eller ansöka om assistans så kommer vi igång med 4 enkla steg. Ibland sammanfaller steg två till fyra vid ett och samma tillfälle. Vi är alltid noggranna med att det ska kännas rätt för dig och att hjelpa är rätt partner för dig samt dina behov. Välkommen att kontakta oss!

1. Kontakta oss

…så tar vi en första introduktion. Känns det rätt så tar vi nästa steg.

2. Vi möts

…på det sätt som passar dig. Då går vi igenom behov och förväntningar samt matchar det med hjelpas erbjudande.

3. Vi föreslår

…en tydlig väg framåt och hur hjelpa matchar dina behov.

4. Vi sätter igång

…om allt känns rätt tar vi hand om allt det praktiska och välkomnar dig till hjelpa.

Kontakta hjelpa

Kontakta oss

Är du intresserad av vad vi kan erbjuda dig? Ring oss gärna på 010-280 40 33 så kan vi berätta mer. Föredrar du att skriva, använd gärna formuläret så hör vi av oss till dig.